Markedets bedste Exchange løsning

Microsoft Exchange er verdens bedste Mail og kalender server! I IT Service Erhverv har vi mange års erfaring, med drift og opsætning af Microsoft Exchange. Derfor kan vi naturligvis også tilbyde markedets bedste Hostede Exchange løsning. Vi tilbyder Hosted Exchange via vores egen Hostede Exchange løsning eller som en dedikeret Hosted Exchange løsning – kun til jer.


Hosted Exchange med høj sikkerhed

I takt med, at et stigende antal af e-mails indeholder vira, spam eller spyware, findes der selvfølgelig filtre, der sorterer disse fra. Backup af dine mails er også inkluderet.


Fleksibel adgang til din Exhange

Med en Hosted Exchange løsning har du de bedste muligheder for altid at være online med din e-mail og kalender. Det eneste krav er adgang til Internettet. Hosted Exchange er en fleksibel løsning til Outlook, Outlook Web Access, Mobile Access.

 

Lokal Exchange server

Overvejer I jeres egen lokale Exchange Server eller ønsker I hjælp til jeres eksisterende installation, kan vi naturligvis også hjælpe med det. Kontakt en af vores konsulenter, og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer. Vi ser frem til at høre fra jer.


Hosting

Dedikeret Server
Hosted Exchange
Hyper-V Server
Server Hosting
Online Backup


Bliv kunde

Det er hurtigt og nemt at blive kunde Det tager kun et øjeblik, ...

Bliv kunde »